Menu

Kom til jubilæumsreception på søndag

image
15. juni 2021 kl. 21:31
Søndag den 20. juni fra kl 13-16 holder HSK Fodbold reception i anledning af klubbens 100 års jubilæum

Fra fredag den 18 juni og en uge frem sætter vi alle sejl til for at fejre klubbens 100 års jubilæum. Men den helt officielle markering af jubilæet sker, når vi inviterer til jubilæumsreception søndag den 20. juni fra kl. 13-16

Her håber vi at se masser at tidligere og nuværende spillere, frivillige, samarbejdspartnere og andre, der har lyst til at være med til at fejre klubben og markere de første 100 år i vores historie.

Receptionen bliver holdt uden for klubhuset, og heldigvis er corona-situationen nu så god, at vi må være 500 samlet ad gangen, så alle er meget velkomne.

I løbet af receptionen vil der blandt andet være taler ved klubbens formand Henrik Hagemann og ved Borgmester Nils Borring. 

Vi vil servere jubilæumsvinen, afsløre både en jubilæumssang og et jubilæumsskrift - og i løbet af dagen vil vi også nedlægge en klubsten fra AGF, som synliggøre de tidligere Hadsten-spillere, der har haft debut på førsteholdet hos De Hviii...

Vi glæder os rigtigt meget til at fejre vores jubilæum sammen med jer - og håber, at I vil møde op både til receptionen og til mange af ugens øvrige arrangementer, som I kan se i programmet. 

Der er aktiviteter for både store og små, som LAN-Party på lørdag, kamp mod Randers FC, Skt. Hans Bål og ikke mindst et besøg af Oldboyslandsholdet den 25. juni - inden vi slutter af med HSK Cup, hvor rekordmange hold har meldt sin ankomst.