Hadsten fodboldklub

- Fodbold for alle

Ny i klubben

Min dreng eller pige vil gerne spille fodbold...

Det er altid dejligt, når børn - eller voksne for den sags skyld - vil spille fodbold. Og som bekendt er fodbold en holdsport, hvor det er sjovest at gøre det sammen med andre... og meget gerne i HSK.
 
Hvis du ikke har gået til fodbold før, kan det være, at du er lidt i tvivl om, på hvilket hold du skal gå på. Alle hold er benævnt Ux, hvor x betyder, at spilleren i størstedelen af sæsonen (som følger skoleåret fra august til juli) er under x år gammel. Det kan dog være afvigelser fra denne regel, hvis dit barn går en skoleklasse over eller under  de andre børn på sin årgang. I sådanne tilfælde opfordres du/I til at kontakte en repræsentant fra ungdomsudvalget. Som eksempel vil en pige, som i august fylder 9 år, spille U10 Pige indtil den følgende sommerferie.
 
Herefter er i meget velkomne til at kigge på det enkelte holds hjemmeside under "Ungdom" og tage op til et par prøvetræninger (evt. kan I skrive en besked til en af trænerne inden). Hvis dit barn stadig gerne vil gå til fodbold efter at have prøvet det, skal I oprette en ny bruger (medlemsoprettelse), og herefter tilmelde jeres barn til det relevante hold. I tilfælde af tvivl opfordres du/I til at kontakte en repræsentant fra ungdomsudvalget eller fra den årgang, hvor du tror, at dit barn skal spille.
 
Vi håber, at vi ses på grønsværen til en masse sjove, lærerige timer.