U13 Pige Mester flot sejr i Skanderborg

4. oktober 2015 17:07 , af Gert Jensen
Søn 04-10-2015 kl. 11:30. FC Skanderborg - HSK: 0-1.
Målscorer: Johanne Guldbæk.
Så var der dømt finale eller topopgør om man vil i pigernes U13 Mesterrække. Vinderen af kampen ville kunne trække sig tilbage som vinder af rækken.
Så jo, der var meget at vinde og meget at tabe i denne afgørende kamp. Eneste kamp FC Skanderborg havde tabt - ja, det var til HSK i den omvendte kamp, ellers havde de gjort 100% rent bord hen over efteråret. Men omvendt så ved vi, at hvis vi holder os fra at lave fejl på egen banehalvdel, så har modstanderne svært ved at bryde igennem vores midtbane og forsvar.
Pigerne var opsatte fra start, og spillet var intens mod en modstander der ikke havde tænkt sig at lægge sig ned. Efter 10 min. lavede Johanne Guldbæk et par fikse driblinger midt på FC Skanderborgs banehalvdel og fik sat et par modspillere. Og vupti med et følt skud nede ved den ene stolpe udplacerede hun FC Skanderborgs målvogter. 0-1 og en god start på kampen, som ikke mindst gav trænerne lidt ro i maven.
Resten af halvlegen blev en kamp om at sætte sig på kampen, og det lykkedes med et lille overtag til HSK, som havde de farligste tilløb til chancer. Men 2-0 scoringen udeblev desværre.
2. halvleg blev mindst lige så intens og spændende som 1. halvleg, og der kom flere chancer for scoringer i begge ender. Men vores forsvar spillede disciplineret og koncentreret og tog de største opløb til udligning, allerede inden det blev rigtigt farligt. Og når det så endelig blev rigtigt farligt, stod Annika Tobiasen i målet en blændende kamp. Vi havde flere rigtig gode kontraløb i slutningen af kampen men lukke kampen, kunne vi desværre ikke. Et stolpeskud til FC Skanderborg 2 min. før tid blev det tætteste, de kom på udligning.
Så det var en forløsning for pigerne, trænerne og de mange tilskuere der havde turen sydpå, da slutfløjtet kom.
HSK blev en fortjent vinder af rækken, synes vi selv. En enkelt uafgjort og ellers lutter sejre. Og nærmeste modstander FC Skanderborg blev over 2 kampe slået samlet 4-0.
Vi glæder os allerede til at skal spille i landets højeste række i foråret. Det skal nok blive godt.
STORT TILLYKKE til de seje fodboldpiger.
På holdets vegne.
Hilsen
Niels (træner Niels Jesper Pedersen).
OGSÅ STORT TILLYKKE FRA HSK FODBOLD til spillerne og alle omkring holdet. HIP-HIP-HURRA.