To spændende kampe og masser af drama på NMT-BYENS Arena i lørdags

26. juni 2018 14:09 , af Gert Jensen

23. juni 2018. NMT-BYENS Arena.

Serie 2 spillede 1-1 mod Vorup FB. Målscorer: Martin Koch (assist: Morten Høy).

Fidusen med 16 stemmer: Martin Møller (billedet herover), der vikarierede for vores normale keeper Frederik Faaborg der havde meldt afbud. SUPER KAMP af Møller der brillerede med flere gode redninger.

Målsætning 2 blev dermed opnået, vi sluttede på en flot 3. plads i puljen.

Det helt store drama udspillede sig efter serie 2 kampen, da serie 4 havde kniven for struben og skulle vinde 2-0 eller 3-1 for at sikre sin forbliven i serie 4. Modstanderen var lokale Grundfør UI (GUI).

Peter Berg scorede til 1-0 i det 21. minut (godt langskud). I det 45. minut havde veteranen Dennis Sørensen en vigtig redning på en kæmpe chance til GUI, Dennis fik headet væk på stregen.

Stillingen 1-0 ved pausen. 

I det 60. minut headede GUI's 14-er bolden i mål efter flot indlæg fra deres 11-er. 1-1 og en halv time igen, det så skidt ud. Men vi kæmpede videre, og i det 73. min. tog en meget veloplagt Nicolai Klejs Madsen sagen i egen hånd, driblede ned mod mål, og hans indlæg sparkede en GUI-er i mål til 2-1. Nu lugtede vi blod, og vi pressede på for at få det afgørende mål. GUI var hele tiden giftige i deres kontraer og en scoring ville dræbe kampen. Forsvaret med Dennis Sørensen i spidsen og unge Mads Kjær i målet ryddede godt op. I det 79. minut kom den afgørende/forløsende scoring, da veteranen Kasper Nikolajsen sparkede et hjørne godt ind foran mål, hvor Klejs prikkede bolden i mål til slutresultatet 3-1.

Vild jubel efter kampen/sejren der sikrede holdet en sæson mere i serie 4. STORT TILLYKKE til holdleder Morten Sørensen, anfører Rasmus Larsen og holdet for at stå sammen i den sidste afgørende kamp.

 

Vedhæftede filer