Per Rasmussen tilbage til HSK Fodbold

21. maj 2019 10:49 , af Gert Jensen

Pressemeddelelse, HSK Fodbold

HSK Fodbold er glade for, vi igen får en af vores tidligere ildsjæle tilbage. Vi vil gerne være synlige i Favrskov, og vi vil gerne igen kunne tilbyde arrangementer i top og samtidig tiltrække endnu flere medlemmer til vores klub.

- Vi skal lægge en strategi for klubben, og vi skal kunne tiltrække endnu flere medlemmer og samarbejdspartnere, udtaler Gert Jensen, formand i HSK Fodbold. Fremadrettet vil vi synliggøre vores produkt, og vi glæder os til at kunne få de sidste brikker på plads omkring kunststofbanen, som vil blive et stort aktiv for Hadsten og omegn. Det er med stor glæde, vi byder Per Rasmussen velkommen tilbage i HSK Fodbold og ser frem til et godt samarbejde til glæde og gavn for medlemmerne i HSK Fodbold. 

- I en travl hverdag har jeg længe gået med tanken om også at kunne bidrage til det lokale i Hadsten og har faktisk savnet det, jeg er jo "gammel" fodboldmand i Hadsten og tænker, at i mit daglige virke vil jeg gerne afsætte tid til at bidrage lokalt og så også i forhold til de mennesker, som jeg brænder for, og det er afstemt med min jobsituation, så alle kender konditionerne. Jeg glæder mig og synes faktisk, at flere bør byde ind i hverdagen, det er vigtigt for HSK Fodbold og byen, til gavn for eliten/bredden, vi har plads til alle, udtaler  Per Rasmussen.

For yderligere kommentarer: Formand Gert Jensen 3036 6615 eller Per Rasmussen 2020 5880.