OB 50 revancherede serie 3's nederlag til HOG

25. august 2016 09:31 , af Gert Jensen

ØOB Oldboys 50 år 11 mands. Kreds 14. Spillested: Vibe Arena Favrskovbanen (Kunstgræsbane).

Ons 24-08-2016 kl. 19:00. HOG Hinnerup: HSK: 1-2 (1-2).

Holdopstilling, HSK: Bastrup, Buller, Jørgen Laursen, Jørgen Mekaniker, Toni, Gert, Lars Jacobsen, Buch, Bo, Henry, Ib, Peter og Axel.

Fidusen: Jørgen Laursen med 5 stemmer. God kamp af vores stærke og rutinerede midterforsvarer der efterhånden har spillet masser af kampe for HG/HSK Fodbold.

Målscorere, HSK: Henrik Buch og Ib Bæk Jensen (billedet øverst).

Målscorer til 0-1: Henrik Buch.

Op til kampen var der et stort arbejde for holdet/trænerteamet med at få hanket op i Buch og glemme alt om den trælse oplevelse i søndags: AGF - Brøndby: 0-7. Der var meget fokus på at tænke positivt og fokusere på aftenens vigtige lokalopgør mod HOG, som inden kampen mod HSK var ubesejret (1 sejr og 1 uafgjort). 

OB 50 holdet gjorde det, som klubbens førstehold (serie 3) i senior ikke formåede tirsdag aften på Rønbæk Stadion, hvor holdet tabte 2-1 til HOG.

Fodboldformand Gert Jensen krævede revanche oven på det skuffende 2-1 nederlag tirsdag aften, ellers ville der blive indkaldt til stroppetur og træning i Ib Bæk's favorittræningsøvelse. Se vedlagte her

Selvfølgelig hjalp formandens pep-talk, og holdet gik ud og leverede sæsonens bedste præstation og vandt en sikker/fortjent 1-2 sejr over et ikke ueffent HOG-mandskab.

Buch scorede til 0-1, HOG fik udlignet til 1-1, inden Ib Bæk Jensen lige inden pausen scorede et rigtig flot energimål til 1-2. Det blev sejrsmålet på trods af mange chancer i begge ender i 2. halvleg. 

For øvrigt dejligt at spille på kunstgræs, der bekom spillerne/holdet vel.

En vigtig sejr der var god for moralen og humøret på holdet. Efter kampen blev der fortalt masser af "røverhistorier". Og en øl smager altid bedst efter en sejr.

Næste kamp: Hjemme på NMT Arena mod IF Midtdjurs, onsdag 31. august 19.00.  

Vedhæftede filer