Banesituationen

24. marts 2018 01:10 , af Gert Jensen

Foråret lader vente på sig, og det giver os nogle udfordringer. Vi har fået denne mail fra Favrskov Kommune.

Kære fodboldkontaktpersoner

Jeg er begyndt at modtage mails fra jer omkring frigivelse af baner og forårsklargøring - med god grund. Vi er i samme vejrsituation som andre kommuner, hvor sæsonstarten desværre må udsættes.

Som vejret er nu, og som vejrudsigten er for den kommende periode, kan forårsklargøringen ikke påbegyndes foreløbigt. Vejret har drillet, og nattefrosten er tilbage. Græsset begynder først at gro ved en jordtemperatur omkring 6 grader, og der er vi ikke endnu. Påbegyndes klargøring eller spilles der kamp og træning, bliver banerne så skadet, at det yderligere vil forsinke klargøringen og muligheden for at bruge banerne.

Som det ser ud pt. fortsætter temperaturen omkring 4-5 grader med nattefrost i 14 dage endnu og derfor kan der desværre ikke sættes en frigivelsesdato endnu. Vi følger vejret nøje for at vurdere, hvornår banerne kan tages i brug og forårsklargøringen kan startes op.

OK Nygaard, som er Favrskov Kommunes nye entreprenør, gennemgår over påsken banerne igen, for at vurdere om vi kan udtage 2-3 baner i kommunen og undtagelsesvis anvende dem til kampe. Ok Nygaard og Trafik & Veje har derefter møde d. 3. april, hvor de vurderer banerne. Jeg giver jer status efter mødet. Husk at give beskeden videre til relevante ledere og trænere.

I må meget gerne ringe såfremt I har spørgsmål, men indtil videre kan vi ikke gøre så meget andet end at håbe på at vejret vender. Jeg beklager meget den ulejlighed, som udsættelsen giver for jer. I kan naturligvis stadigvæk benytte grusbaner og vintertræningsbaner.    

Venlig hilsen

Anders Helledi
Idræt- og fritidskonsulent
Teknik og Kultur
Direkte: 8964 4124

Omkring kampafvikling:

Ungdom: Rådfør jer med den afdelingsansvarlige/Kennet.

U19 Drenge, Senior og Old Boys: Rådfør jer med Gert/Kennet