Menu

HSK-Cup

VELKOMMEN TIL HSK CUP – HADSTEN 2021:

HSK Cup – Hadsten 2021 har hermed fornøjelsen for 30. gang at invitere til ungdomsstævne i Hadsten. Vi har fornøjelsen at have NMT el-service, Djurslands Bank, Platform A/S og Randers+Radius som sponsorer til arrangementet i år, og håber på et mangeårigt samarbejde.

HSK Cup – Hadsten vil også fremover være ungdomsstævnet som henvender sig til alle, uanset køn og fodboldmæssig kunnen, og samtidigt stævnet der bruges som en god fælles afslutning på den indeværende sæson, inden alle drager på sommerferie. Vores set-up er et dagsstævne, baseret på relativ hurtig afvikling af de enkelte årgange, og dermed også løbende præmie overrækkelse til de enkelte hold i takt med at man har færdigspillet sine kampe/række. Hyggelige omgivelser, service minded stævne personale samt god og fair afvikling af stævnet betragter vi som en selvfølge. Vi håber på stort fremmøde, og ser frem til en weekend med stort engagement og højt humør.

Vi opdaterer løbende vores stævne-app ”Procup” således du løbende kan følge med i programændringer og tilmeldingsflowet. Når stævnet afvikles kan programændringer og stillinger ligeledes følges på vor stævneapp.

TILMELDING

Tilmelding kan ske via tilmelding senest den 30. maj 2021 efter først til mølle princippet, så vi kan sikre optimal afvikling af de enkelte rækker. Betaling sker ifbm. tilmelding. Prisen er:

Kr. 350,00 for 3 mands hold
Kr. 450,00 for 5 mands hold
Kr. 550,00 for 8 mands hold

P.S. Hvis I tilmelder jer, og stævnet mod forventning, skulle blive aflyst pga. corona, så får i naturligvis jeres indbetalte tilmeldingsgebyr tilbage.

TURNERINGSFORM

HSK Cup – Hadsten afvikles med indledende puljekampe og finalespil i rækkerne fra U8 til og med U13, såfremt deltagerantal tillader det. Alle hold er garanteret 3 – 4 kampe. HSK stiller med lokale dommere i alle 5 og 8 mands kampe. Ved 3 mands kampe stiller førstnævnte hold med kampleder. Vi søger i videst muligt omfang at niveaudele rækkerne fra U8 til og med U13, og afvikle turneringen i en A/B række og en B/C række. Endeligt program vil være tilgængeligt i stævne-app’en ca. 1 uge før stævnestart.

Kontakt

Yderligere oplysninger kan hentes hos:
Toni Olesen tlf. nr. 5379 6200 mail: toniolesen61@gmail.com                  

PRÆMIER

Række           Medalje          Personlig præmie                Pokal nr. 1     Pokal nr. 2                          
U6 til U7                x                           x      
U8 til U10              x                           x                                    x                    x                                  
U11 til U13            x                           x                                    x                    x            

 

TURNERINGSPROGRAM

Lørdag den 26. juni 2021:

5-mands hold

U8 Piger
U8 Drenge
U9 Piger
U9 Drenge

8-mands hold

U12 Piger
U12 Drenge

Søndag den 27. juni 2021:

3-mands hold

U6 Drenge/Piger - Mix
U7 Drenge/Piger - Mix

5-mands hold

U10 Piger
U10 Drenge

8-mands hold

U11 Piger
U11 Drenge
U13 Piger
U13 Drenge